Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2007.06.12. 20:10 Tom Keller

2 márka 1 reklám?

Címkék: csokoládé

Első bejegyzésnek lehet, hogy valami hangzatos bevezetést kellene írnom, de lényeg ami lényeg, hogy ezentúl különféle reklámok,hírdetések, választási kampányok, régi propagandafilmek kerülnek bemutatásra, illetve elemzésre.(az elemzés az idő függvénye, ha nem érek annyira rá, akkor marad az egyszerű bemutatás:D)

Elsőnek álljon itt egy furcsaság, gondolom mindenki ismeri a Sport szelet rasztafáris reklámjait, ez a reklám egy az egybe ugyanaz, ugyanúgy a szakállas őszülő fickón próbál meg segíteni csokoládét fogyasztó barátunk , de ez esetben nem Sport szelet, hanem Japp van a kezében...
Vajon a reklámcég eladta több élelmiszer konszernnek a reklámot? Jó kérdés, de gondolom igen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr3997509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dehogyis 2007.06.19. 08:20:41

Egyszerűen ez nem egy sportszelet reklám, hanem egy általános "vicces" reklám, amit a gyártó más országban más termékre használ. Multi cégeknél ez mindennapos.
süti beállítások módosítása