Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.11.24. 17:07 the_wooden_horse

Maradok.com

A magánnyugdíjpénztárak sorsa eldőlni látszik, de úgy látszik, megpróbálnak egy kicsit elenszélben "vizelni". Az alábbi szpotot nagy valószínűséggel a Stailitás pénztárszövetség készíttette, legalábbis a maradok.com domaint az ő ügynökségük foglalta le.

Érdekes, hogy a film éppen a szokásos "fideszes" eszközökkel operál, feltűnik a borász, a családjáról gondosodni kívánó tanárnő. Kérdés az, mennyire tartja vissza majd ez a szpot a magánnyugdíjpénztári tagokat a tömeges kilépéstől. Te kilépsz, vagy nem?

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr402470712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Din Serpahis 2010.12.01. 09:47:14

Engem ez ügyben a reklámok abszolút nem érdekelnek, mivel az, hogy a kormány hazudik, lop és zsarol, minden normális embernek leesik.

Úgyhogy én mindenképp maradok a pénztáramnál, mire én nyugdíjas leszek, Matolcsy meg Orbán már úgyis a temetőben fognak rohadni.

Dr. Cica75 2010.12.01. 10:06:23

Én biztos, hogy maradok, mert mire nyugdíjba megyek 25 év múlva, a Matolcsy már nem lesz sehol (ha kegyesek az istenek, akkor börtönben), tehát tök mindegy, most mit hadovál.

EG0 2010.12.01. 10:24:41

Rohadt gyenge reklám. Kár, mert a mondanivaló igaz lenne.
Most a gyermeteg maszlag helyett keményebben kellene fogalmazni.
- Ön miben bízok jobban, a saját megtakarításaiban vagy a politikusok jószándékában?
- A visszavett pénzeket az állam saját hiányának befoltozására költi. Ön szerint ebből hogy lesz Önnek nyugdíja! Használja az eszét!
- Kormányok jönnek-mennek, én közben öregszem. Tervezhető biztonságot akarok, nem üres ígéreteket!

és a többi, és a többi..

önkéntes jogkövető 2010.12.01. 15:42:35

szerintem maradok, de kicsit félek a fekete autó hajnali látogatásától, miután TB-számmal, vércsoporttal együtt leregisztráltak, mint rendszer ellenséget... röhej ez b*zmeg 2010-ben.

Anyadamedve 2010.12.01. 18:50:02

A családban mindenki marad és talán ez az egyetlen ésszerű lépés
süti beállítások módosítása