Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2007.06.15. 18:02 Tom Keller

Dove - kampány a valódi szépségért

Címkék: szépségápolás

Bár ebben a reklámban igazából nem is reklámozzák a Dove termékeit, inkább a hangsúly azon van, hogy nem nehéz bárkiból is címlaplányt csinálni, az igazi szépség minden nő része. Persze ez a hozzáállás a Dove részéről a fogyasztók számára pozitívan hat és kellő attitűd-változást eredményez.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2299342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2007.07.31. 19:59:35

hát igen, szép dolog a dove-tól ez a valódi szépséges kampány, a nők összepisálhatják magukat, hogy na végre vki így meg úgy, de valójában cs egy elcseszettül jó marketing-fogás. valljuk be, tényleg jó. ez van. de ettől még a szépségipar nem tűnik el, és ugyanolyan szar lesz az átlagos meg csúnya nőknek.

orsi97 2008.07.27. 18:22:44

nem szerintem ez nem igy van ahogy a venuswoman mondta igenis a dove segit rájönni alányoknak hogy mennyire szépek
süti beállítások módosítása