Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2013.05.13. 10:53 Kételkedem

Hány évente van szükség új szülinapos dalra?

Címkék: születésnap gyerekdal boldog születésnapot gyerekzenekar szülinapos dal szülinapi köszöntő gyerekzene szülinapos reggel kölyökvadon

Az elmúlt években unalomig hallgatthattuk az amúgy kiváló előadók remek dalait, például az Alma Zenekartól, vagy Halász Judittól. Remek a hangulatom, kívánom hogy legyen még?  Őszintén szólva a szerkesztőségben megkönnyebbültünk, mikor felfedeztünk egy új szülinapos dalt, a következő pár évben megint lesz mit megosztani facebookon és küldözgetni az ismerősöknek. Kifejezetten öröm volt valami mást hallani, bár a téma elég kötött, úgyhogy nagy tisztelet azoknak, akik a születésnap, boldog, élj sokáig és legyél mindig szóösszetételekből újat tudnak kihozni.

Bár a Gyerekzenekar klipje még csak egy "hogyan készült" típusú videó, kíváncsian várjuk a folytatást, most egy-két évig mi már tudjuk mivel kedveskedünk szülinapos barátainknak. Mondjuk megnéznénk őket szabadtéren is egy könnyed nyári napon valahol a szabadban, főleg ha a többi szám is legalább ilyen színvonalú...

Ti mit gondoltok a Gyerekzenéről, mint iprarágról?

A Gyerekzenekar fb oldalát itt éred el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr875297880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása