Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.12.08. 11:24 Kételkedem

Az örök ajándék – uzsonnásdoboz

A bejegyzés apropója egy uzsonnásdoboz 1983-ból, de nem akármilyen!

 
Az uzsonnásdobozon az akkor mozikba került Jedi visszatér motívumai láthatók.  Tudom, hogy csak kiváltságosok számára elérhető, hogy ilyen kincs legyen a birtokukban.
 
 
Így néz ki:
Azon tűnődtünk, hogy vajon hány ilyen doboz keringhet a világban. Lehetséges, hogy 27 év elteltével már csak pár lenne? Rákeresve kiderült, hogy az uzsonnásdobozok kultusza a tengeren túl a mai napig nagy divatnak örvend. Az amazonon 40 dollárért is lehet sajnos az én dobozomhoz hasonlót kapni, így a tervezett kisebb vagyon képe köddé foszlott. Úgy döntöttem, hogy elrakom még 27 évre, hogy akkor elővegyem gyermekeimnek az akkor 54 éves uzsonnásdobozt, hogy az atyai jótanácsokon túl is tudjak nekik valamit adni.
 
Hány ilyen uzsonnásdoboz kallódhat a világban, ami ügyes reklámszakemberek kampánya kapcsán dollármilliós profitot hozhatott a gyártóknak? Hány, mára elfelejtett film ajándéktárgyai lehetnek birtokunkban?
Uzsonnásdoboz körképünkben kedvencem egy 1978-as Muppet Show uzsonnásdoboz volt, illetve egy, mára már sokak számára ismeretlen modellt - Betty Page-et - ábrázoló.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ti milyen uzsonnásdobozt vennétek, szerintetek mi az ami 30-50-100 éve elteltével is tartja értékét? Pokemon, Verdák, Hello Kitty? Nem hinném. A jedi visszatér az igazi!
Várjuk lelkes magyar vállakozók jelentkezését, akik kis szériában gyártanának Frakk, Dr. Bubó, Vizipók csodapók és Süsü a sárkányos uzsonnásdobozt. Magyar uzsonnásdobozt a reklámra éhes fiataloknak!
 
 
 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr352501622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

georg 48 2010.12.09. 07:57:52

Uzsonnásdoboz?????

Még mit nem! Jó, kemény Népszabadság!
süti beállítások módosítása