Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.09.21. 11:11 Kételkedem

Szeretnél olcsó farmert? Mindenáron?

Címkék: mtv muse reklámfilm famer reklámfaló

 Mostani bejegyzésünk rendhagyó, mert nem "csak" reklámról szól, de valahol mégis...

 
Világéletemben szerettem az olyan rekámokat, videoklipeket, melyek érzésekkel operálnak. Szánalom, öröm, düh - a cél, hogy valamilyen érzést váltson ki belőlünk, hogy az élmény által újragondoljunk bizonyos dolgokat.
 
Sok olyan dolog van a termékek gyártása körül, amiről az átlag fogyasztó szándékosan nem akar tudomást venni.
 
"Gyermekmunka, embertelen körülmények, oldják meg a politikusok, alapítványok, emberjogi szervezetek! Nekem is dolgozni kell, és nem mindegy, hogy mennyiért veszek meg például egy nadrágot! Én aztán nem tömöm a multik zsebét!"
 
Ilyen és ehhez hasonló mondatokat szerintem már mindannyian hallottunk kocsmai beszélgetések mellékzöngéjeként...
 
Hogy megértsd, miért írom ezeket, nézd meg az MTV és a Muse közös klipjét:
 
 

  
Megoldás?
 
1.Az embertelen munkavégzéshez emberek kellenek. A kérdés hasonlóan egyszerű, mint a hajléktalanok kérdése, a legegyszerűbb nem venni róluk tudomást. De mi lenne, ha jobban odafigyelnénk, hol és kik gyártják a termékeket?
2. A multik sokkal több védjegyet használhatnának, melyeknek valóban lehetne becsülete (Munkatársaink megfelelő körülmények között dolgoznak, stb.)
 
Ti mit gondoltok erről?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr92312072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása