Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.09.15. 12:49 the_wooden_horse

Párnacsaták szerelmeseinek

Érdekes elképzelés a zene felhasználása egy brand népszerűsítésére. Láthattunk már többször ilyet, azonban ezt még megfejelték az alkotók némi poénnal.
 
Nem akarom lelőni a filmben rejlő vicces részeket, azonban az egy nap alatt közel százhatvanezer megtekintés úgy vélem igen jó befektetés lehetett az alvási tanácsokat nyújtó sleepbetter.org-nak.
Úgyhogy hazai ifjú zenésztehetségek, tiétek a terep, álljatok elő ötletes klippekkel a jó zenéitekhez, adjátok el egy multinak, és máris tiétek a siker! (Persze nem árt, ha vagytok már olyan híresek, mint Rhett és Link!)
 
Nemsokára akár ilyen hirdetésekkel is találkozhatunk: "Klipforgatásért cserébe garantálom, hogy többszázezer megtekintése lesz a videonak egy napon belül!"
Ha ilyen terveket forgattok fejetekben, ne felejtsétek el használni a szükséges csatornákat, a facebookot, a twittert, az itunes-t és persze a reklámfalót!
 
 
 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr242297825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kételkedem 2010.09.16. 10:14:15

Cerika: A film közepén folyamatosan dobálják őket, gondolom erre utal a célzás. Nekem spec tetszik a zene és a klip is. Jó fejek ezek a srácok
süti beállítások módosítása