Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.08.30. 16:15 the_wooden_horse

Omlósz

Címkék: tv rossz maggi omlósz

Ha azt mondom "omlósz", akkor mindenki tudja, hogy miről van szó. Az már más kérdés, hogy konkrétan márkához is tudjuk-e kötni az adott hirdetést, vagy csak "valamelyik zacskós leves" gyártója jut eszünkbe. Már ha eszünkbe jut, és nem rögtön arra gondolunk, hogy legszívesebben arcul csapnánk azt, aki még egyszer ki meri mondani.

Ha lenne egy lehetőség, hogy ne csak fókuszcsoportokkal tesztelhessenek egy reklámfilmet, hanem szélesebb rétegek elmondhatnák véleményüket egy adott filmről, mielőtt az a TV-be kerülne, annak nem csak a fogyasztók, hanem a reklámozó cégek is örülhetnének. Nekünk nem kellene omlósz és ájszájszpingvines szpotokat nézni, a hirdetők pedig értelmesebb dolgokra is fordíthatnák azt a pénzt, amivel minket idegesítenek.

De szerencsére a Knorr Maggi pénze nem ment kárba. A mai poszt videói nem jöhettek volna létre nélküle: íme egy csokor az "Omlósz" rétről.

Az eredeti

 

 

Indul az omlószház

 

 

L'omlosse à la Zidane

 

 

Maunika, esküszök, hogy omlósz vót!

 

 

Omlósz Brygantik

 

 

300 omlósz falat

 

 

Omlósz orkok, avagy Shrek

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr522259096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rav Antal 2010.08.31. 15:08:28

A kedvencem, mert olyan hűs!
süti beállítások módosítása