Reklámfaló

Reklámok , hirdetések, legújabb külföldi filmek, régi propagandafilmek, gerilla-marketing és minden egyéb kivesézése, amivel közvetlenül vagy közvetetten manipulálnak minket!

Utolsó kommentek

Nyereményre éhesen- válogatás a legjobb reklámfilmekből

2010.08.26. 18:33 Kételkedem

Megújul a ReklámFaló Blog

Címkék: reklám nyeremény reklámfilm reklámfaló black@decker

Miután szomorúan konstatáltuk, hogy ez a blog több mint két évig hibernált állapotban volt, viszont számunkra fontos, hogy jól megmutassuk azokat a reklámokat amiket érdemes, vagy épp ellenkezőleg, egyáltalán nem érdemes megnézni, úgy döntöttünk, folytatjuk, és szerencsére ehhez zöld utat kaptunk a blog.hu-tól, amit ezúton is köszönünk.

Minden alkalommal kicsit magunk felé is hajlik majd a kezünk, úgyhogy lesznek promó anyagok a reklámfaló.hu életéből is, de az elsődleges cél, hogy újból vidám élet töltse ki ennek a blogoldalnak hasábjait.

Node elég a képzavarokból, erre a videóra például azt mondják, hogy vicces. Szerintem egyszerű, kiszámítható, viszont láthatóan olcsó.

Mennyire mutatja ez be szerintetek a Black&deckert?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfalo.blog.hu/api/trackback/id/tr372250178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása